Snö överallt

Var bara tvungen att skriva något nu. Spelar ingen roll vad jag skriver, bara jag får röra på fingrarna. Men jag har ingen lust att tänka och det måste man göra när man bloggar. Ska snart övertala mina fingrar att inte skriva och titta på gamla musikvideor med TH istället.
Idag blir det att rida ut i snön (Y) med Zeppi och Frida hänger på. (med vilken häst vet jag inte)
Slutade kvart i elva idag och Elin och jag drog ut på stan för att köpa en jacka. vi satt och segade i en timme för vi var tvugna att vänta på hennes mamma. Jag hittade satt och gjorde trumsolon med min mobil (music mate) det va jätteroligt :D
Sen drog vi till mcdonken och så ringde mamma och var skitsur men jaja
Apropå mobil så har mina knappar på mobilen börjat funka pga kylan. SUPERBRA! men ska endå lämna in den. Jag vill ha en iPhone som min brorsa!

Ikväll kommer hela hästgänget hem till oss och så blir det väll hela kvällen. Finns det nåt och titta på nu när Idol är slut? 

lite bilder:
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2009-12-18 @ 14:46:35

Vankas mot lucia

Är hemma nu från stallet och har ätit en pizzabit.
Blir nog bara att slappa hela kvällen ( måste fixa det sista till imorgon bara ) för jag börjar 14.00 men måste till stallet innan och jag har inte räknat ut när jag behöver gå upp.

Grejen med Tom är ju helt fuckt-up men jag har en bra känsla i magen så jag litar på den nu!

Ska nu tjocka ner mig i soffan och läsa en bok där huvudpersonen heter Gustav, varav hans vänner, Elin och Johan. Hmm.... hahhaha xD och lyssna på bra musik (Y)

Puss<3



"natten går tunga fjät, runt går och stuva...."

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2009-12-09 @ 20:57:43

Fängelse för Tom i 5 år!?

Jag är jävla sur nu!

Han är en förebild för miljoner av fans, en tonårsidol och tjejfavorit, men snart måste Tom Kaulitz (20) från Tokio Hotel infinna sig i rätten.
BILD fick veta: Åklagaren i Hamburg väcker åtal mot Tom Kaulitz (20) för misshandel.
Bakgrund: Omkring kl 23:15 den 15 april hamnade Tom i konflikt med ett tjejgäng på bensinmacken Aral i Hamburg. Det ledde till bråk.
Efter en diskussion släckte en av tjejerna en cigarett mot Kaulitz sportbil (Audi R8). Musikern ska då ha klivit ur bilen och slagit till den franska tjejen.
Bandet försvarade sig då mot de fyra medlemmarna i tjejgruppen, som kallar sig "Les Afghanes on Tour", och som ska ha trakasserat bröderna Kaulitz privat under mer än ett år.
En insiderkälla attackerar de 20-25-åriga tjejerna och säger till BILD: "De ville medvetet provocera killarna, planerade attackerna och kastade ägg på deras bilar. De gjorde det bara för att Perrine, en av tjejerna, absolut ville ligga med Tom."
Tokio Hotels manager David Jost sa igår till BILD: "Vår senaste ställning i detta är att det inte kommer att leda till åtal."
Men enligt den information BILD har fått måste Tom nu förbereda sig på ett åtal. Om han skulle bli dömd, hotas han av upp till fem års fängelse.









OM
han hamnar i fängelse VILKET INTE FÅR HÄNDA:
1. inget Tokio Hotel på fem år
2. HUR FAN SKA BILL KLARA SIG UTAN TOM I 5 ÅR? De klarar knappt att vara utan varran i en dag!



(L)
Vi finns för dig Tom!

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2009-12-09 @ 17:20:05

sweet dreams are made of cheese

Sitter nu här i vinterkylan - fast det är inte så kallt men jag tycker det!
Ser nu en tjock Homer Simpson lilla och sova i kalsonger och med munkar på magen på kanal 6 logan. Haha

Igår såg jag på Flicka som lekte med elden. Har bara sätt halva första filmen men tvåan var mycket bättre!! Haha kände mig så grymt töntig i natt när jag vakade 04.37 och var asrädd för den blonda jätte-biff-killen i filmen. Haha xD

Följde med Frida till ridhuset med Aston Martin och där diggade vi Michael Jackson (Y) på ett sådär asgammalt litet band man hade i bandspelare. Snacka om dammig och gammal.





Innan måste jag säga MEN OMG VARFÖR HAR BILL HÖGKLACKAT PÅ SIG?:O - hans klädstil har nog tagit lite överstyr nu men puss på han iallafall<3








Grymt söta bilder på Tom också :D


Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2009-12-07 @ 20:42:37

December

Dålig uppdatering p.g.a jag inte har några att skriva.
Eller... jag har massor att skriva men när jag väl sätter mig vid datorn så blir jag helt tom i huvudet.

Idag iallafall så sov jag till halv tolv och vaknade av att min mobil lyste ( wooot? ) och pallade mig upp ur sängen och åt en macka vid ett typ. Drog senare upp till stallet och red lektion. Det har nog aldrig gått så bra. Men fan vad svårt det är (.
Det har varit grymt dålig stämning hemma idag för att brorsan och pappa har bråkat. Han flyttar nog när han har tagit studenten nästa år. Kan inte fatta att han är nitton om en månad. Han är så stoor. Hhahah min lille storebrorsa. Men nu drog han ut på stan i allafall för han 'orkade inte längre'.

Och jag jag bara fortsätter att leva i mitt huvuds värld. Kom också på att jag och Elin skulle ju gått på premiären av Arthur 2 som var i går. Tror ni vi gjorde det eller? Nej.
Men jag var social igår och var hemma hos Berg´s där vi kollade på Idol. Synd att Tove åkte ut. Och GUD VAR GRYM ERIK VAR NÄR HAN SJÖNG RUN TO THE HILLS! *snacka om att smälta*

Har också klippt av mig håret (:O) lite ovant att ha så kort med det är bara bra (Y).
Och imorgon bara MÅSTE jag göra de två matteläxorna annars blir de' inge' b'a.




PUSS<3
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2009-12-05 @ 22:22:19
RSS 2.0