Ny header

Japp, nu kom en ny header. Jag är en sån som älskar förändringar. Jag möblerar ofta om i mitt rum och kan inte ha samma bakgrund på mobilen i mer än två veckor. Så nu kände jag för att byta header igen! Klockan är mycket nu så puss och godnatt (L)
Måste typ fixa sängen åt kusin och om han snarkar DÅ FAN SPARKAR JAG UT HONOM
Imorgon gäller det att vara utvilad för det kommer en familj från Norrköping och ska kolla på lille Z och sen ska vi och de tjocka tanterna ut och springa (Y)
Och så får in en bild på Elins söta kycklingar!!

Ebba, Agnes, Emma, Klara och den röda är Alice


Och min söta lover GEORG (L)
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-05-22 @ 23:32:32

22 maj 2010

Idag har varit en speciell dag för...
JAG FYLLER FJORTON <3
Jag vaknade exakt 08:12 och min första tanke var: Nu går det ett tåg ifrån stan... ingen kommentar på det lixom x)
Halv sov i sängen till tjugo i nio då familjen kom med ljus, paket och sång. Jag fick ett snyggt svart linne, en hemmakväll (hehe) , en bok och tre hundra kronor och sen en privat sminkkurs på Make Up Store!! Det ska bli jättekul eftersom jag läser Linda Hallbergs blogg och hon jobbar ju på MUS här i Linköping, så det skulle va coolt om det blev för henne :D
Efter stallet så blev det våffellunch med Mamma, Pappa, John, Joakim, Victor, Carina och Christer. Sen chillade vi lite till kvällen och så klädde vi upp oss lite för myskväll när Frida&Åsa&Findus kom (L)
Efter god mat och god tårta så tog Frida och jag på oss klackarna och åkte raggar bil runt i Vikingstad. Satte benen utanför fönstret vilket mina medåkare tyckte var pinsamt.. hehe
Sedan hemma igen så tog Frida och jag en promenad med Findus i våra snygga skor och sen så gick vi lite cat-walk hemma xD
Spräckte sedan mina favorit shorts :( men det är bara att laga
Puss och Kram (L)
med nya linnet och fina armband från Frida&Åsa


Jag ville ju så gärna va i Oberhausen König Pilsner Arena igår för det var COMEEET! Tokio vann och det blev deras 11 comet och det är comet-rekord! Tom hade värsta tjocktröjjan på sig, fattar inte hur han klarade det? Men han var grymt sexxi hexxi (L)
lägg märke till hur gulligt Tom har sin hand på/runt Bills

Comet 2008
Comet igår



over 'n' out
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-05-22 @ 23:17:10

Söndag

Igår var väll en härlig dag? Solen sken och det var 20 grader ute. Sååå skönt! Dock mådde jag skit på morgonen och solen gjorde mig illamående men en härlig uteritt fick mig på bättre humör. Vi var ju och provade sadlar i fredags  och har nu två med oss hem. En mörkbrun (Amarigo)? Vega och (Bates) Isabell Vert. Verten tycker jag mest om även om den är väldigt.... biff, är nog rätta ordet.
När jag kom hem så gick timmarna framför datorn och Mr. Bean - Den totala katastroffilmen på TV. Clara kom hit sen och jag stylade henne i håret och hon fick ett härligt sommarsmink! Har ingen hel bild på henne men det ska jag fixa snart!

Nu ska jag klä på mig lite kläder och städa mitt rum. Hoppas Clara kommer ikväll också, men vi får se. Lite picspam får ni också, men bara om ni lovar mig att inte glömma att rösta till COMET!!
http://www.viva.tv/Events/ArticleDetail/id/2237855
Fanaction på Comet Awards:
När presentatören säger att TOKIO HOTEL har vunnit så ska alla TH-fans ställa sig upp. När Bill börjar med sitt tacktal så ska fansen "
COMEEEET
igår kväll, jag och Clara http://schnelldurchlauf.blogg.se/
OKEJ, FAN nu har jag hållt på med det här blogginlägget hela dan och jag tänker inte hålla på med det mer.
PUSS & KRAM KUKSUGARE
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-05-16 @ 20:03:52

But I´m better of by my myself

Cha cha x)

Blö vad det är sämst med linser igentligen. Just nu så är min vänsterlins helt damp så jag ser typ ingenting.
Mina fötter gör så grymt ont! Jag gick i highheels idag i 9 timmar och det var ju inte speciellt skönt. Dessutom så gick vi upp och ner och upp och ner och upp och ner i skolan och de skorna är ju inte de lättaste att gå i trappor med...

Imorgon så ska Elsa, jag och Elin filma färdigt våran Odyssén grejs och då måste vi fixa mjuka mattor från gymnastiken för jag vill inte ramla på det hårda scen-golvet.
Elin har en CD spelare i skolan och det skulle vara grymt kul att gå runt med den på axel och schteeeka :D men vi har inga batterier, synd synd.

Annars händer inte mycket. Veckan är ju kort, bara skola till och med onsdag. På fredag åker vi till Sharpman för att prova sadel till min nya pålle Power Prince och så kommer det nåt folk och kollar på lille Z också, så fredagen ser ju quite busy ut.  

Hahah en sak som var jättekul idag var att jag har målat mina naglar i en snygg grön färg och när jag kom till skolan och skrev lite med min nya penna så hade pennan och mina naglar exakt samma färg! Det såg lustigt ut.
Nu ska jag sova
puss! 


skorna är köpta på Kalle P. Sko och märket är typ Timo....nånting. Hade de idag med trekvarts-jeans och svarta nylonstrumpor


ingen bra bild på naglarna, men tänk er den färgen fast mörkare ;)
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-05-10 @ 22:30:31

100510

Tänkte bara slänga upp ett litet hej! innan jag drar till stallet.
Inget intressant på gång, Tom och Bill är hemma och spelar TV spel, Gustav har festat hela helgen och vad Georg gör med sin flickvän vill jag inte ens veta.
Adam Lambert planerar sin nya turné The Glam Nation Tour - hoppas han kommer till Sverige! det skulle vara så OMG
ungefär såhär:
men nu ska jag dra! PUSS OCH KRAM


man-whore, man-whore, you can call me man-whore
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-05-10 @ 17:27:29

Mamma-problem eller bajs-problem?

Scen
Mamma, jag och 19-årig bror sitter och äter middag. Brodern reser sig upp.

Mamma: Åh, nej snälla gubben kan du inte sitta kvar med oss? Vi ser dig ju aldrig.
Broder: Jaha, jag tänkte gå och bajsa...
Mamma: Men gubben...
Broder: Men varför då?
Mamma: Men du kan väll berätta någonting? Jag tycker om att höra dina dumma planer, som du har.
Broder: Men jag vill gå och bajsa...




Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-05-03 @ 22:29:58

Färdigt !

Äntligen är jag färdig! Jag blev rätt nöjd med designen, den ser lite udda ut men jag tror jag behåller den.
Jag har bara slappat idag och kollat på Vampire Diaries - är inte det det bästa programmet som finns!? Jag älskar det!!!
Jag har bara på mig lila idag; lila linne från USA, lila jeans från BIKBOK och lila skjorta från BIKBOK. Det är tillochmed lila blommor på mina vita strumpor! Men nu måste jag skynda till tåget. PUSS
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-05-01 @ 12:04:48
RSS 2.0