Björn Borg

OMG TOM KAULITZ MED BJÖRN BORG KALSONGER!!! fan vad damp jag har <3



Hhahah men godnatt alla!<3

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-01-05 @ 23:11:29

Februari

Hej!
Shiet, vad kallt det är! I sommras var det jättevarmt. Nu är det jättekallt. Jag har börjat tröttna på vintern nu VILL HA SOMMAR!
Idag har jag varit i stallet och mockat bara. -16 är inte bra att rida i. Förfrös kinden lite bara genom att gå utanför dörren.
Just nu sitter jag och stör mig på den nya OKEJ tidningen. Det har blivit en modetidning. Förut var det en musiktidning. Nu ... nu är det bara... konstigt. De fokuserar inte på musik längre. Det står här: Om ni surfar in på www.okej.se så kan ni se alla omslag från 2000-talet! Det ska jag göra nu! (:
Aha de hade de inte lagt upp en men man kan tävla om biljetter till Tokio Hotels spelingar i sverige. Tur att jag redan har! Och bästa platserna har vi också! ( gud vad jag längtar )  A men nu tänkte jag hissa och dissa:

HISS:
Converse
detta är en känga för alla lägen! Jeans, klänning ALLT. Dock lite kallt på vintern. Finns också en hemsida där man kan beställa converse med eget tryck. Lägger upp den  länken när jag hittar den ;)

Humanoid
Tokio Hotels nya skiva beskrivs som mörk, elektronisk och med mycket gitarrer. Andra beskriver den som deppig och melodilös. På låtar som Darkside of the Sun och Dogs Unleashed hör man deras fräscha nya sound överallt. Och i Forever Now hör man starkt det gamla soundet och på That Day hör man tillochmed lite av
old-school Devilish soundet. We like! (Y)

Metallbyxor, gummibyxor eller blanktights. Kärt barn har många namn!

DISS:
Twilight-Kristens nya look
. Hockey frilla är aldrig, aldrig, aldrig okej! Ut på isen med den direkt

Westlife Irlänska pojkbandet lever för gamla meriter. Nu gör de en Backstreet Boys och släpper en ny skiva. Uh.

Paradise Hotel gameshows, Ullared och Robinson. Kan förnedringstrenden inom teve dö ut snart eller?


Innan jag drar och tar lite käk så läs dethär:
Sångerskan Lady Gaga tar verkligen hand om sina fans, bokstavligen. När hon såg den extremt långa kön till signeringen hon skulle hålla i för nya plattan "The Fame Monster", så beställde hon pizza från Papa John's för $1,000. Allt för att fansen inte skulle gå hungriga i väntan på autografer! "Skicka lite pizza till alla mina monster som har väntat hela natten på mig utanför Best Buy" twittrade hon. "Jag hoppas att ni är hungriga, ät upp! Jag älskar er!" Lady Gaga vet verkligen hur man ska ta hand om sina fans!



Puss&kram 

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-01-05 @ 16:15:05
RSS 2.0