Keyboard

Clara och jag släpade upp mitt gamla keyboard från källaren och shit vad kul vi hade! Visst det är jättegammalt med fortfarande coolt! Vi försökte leta upp noter på World Behind My Wall men hittade inga. Dock lyckades vi lista ut introt och halva första versen iallafall. Någon som vet vart man kan hitta noter?
Nu har hon gått hem och jag har så enormt tråkigt. Hon kanske kommer tillbaka sen, men nu så ska jag läsa lite ur Sjutton - grymt bra bok (Y). Som jag sa förut var pappa ute och tog bilder på all snö. Här får ni se!
mycket snö!
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-02-21 @ 19:07:52

Solsken

Hej!
Så härligt att solen skiner! I morse var det verkligen jättekallt på övervåningen så jag gick ner och så tände mamma en brasa att mysa vid. Satt och åt frukost bredvid elden medan vi kollade på OS.
P.g.a snön har de ju stängt ner hela ridhuset (kanske sa jag det igår?) så ingen ridning blir det idag tror jag inte. Visst solen skiner underbart med Frida är och pluggar på moppeskolan och jag kan ju inte rida ut själv. Eller... äh, jag vet inte.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag med Clara kommer hit sen som hon gjorde igår kväll.
Kameran är någonstans så det blir ingen just nu - bild och outfiten kommer se exakt ut som igår men jag slänger in en gammal bild på Bill ;)
Bill gillar Green Day
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-02-21 @ 12:57:48

-

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1243780/snyggasvenskafans?claim=z9kc9xhuqf8">Följ min blogg med bloglovin</a>
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-02-21 @ 11:34:44

Svar till Malin!

Hej Malin<3
Ja, jag har gjort headern själv. Hahah jag minns när jag gjorde den. Fan vad lång tid det tog. Man måste verkligen klura lite! <3
Jag satte bara kameran på självutlösning och sen tog jag bilden i mitt rum. Jag tycker mattan gör ett bra jobb i bilden. Det hade inte varit lika snygg utan den (:
GODNATT <3
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-02-20 @ 22:49:58

Har ni snöat bort?

Hej!

Kollar mödosamt ut genom fönstret. Snöstorm. De sa att de kanske skulle komma en halv meter snö idag och eftersom det redan är ca en och en halv meter så ...jippi... två meter snö...
Låg och slöade mig i sängen till halv elva innan jag såsade mig upp. Vanligtvis brukar jag sätta mig vid datorn på morgonen i minst 3 timmar och sedan äta frukost (jag orkar inte äta frukost när jag går upp även om jag är ashungrig) men nu vad det så att Internet funkade inte så jag gick ner och startade om routern men den funkade inte den heller, så jag satte mig framför TV:n med en skål Cornflakes men gick redan därifrån efter första skålen p.g.a att det verkligen inte var något att titta på. Lyckades senare få igång routern så jag kunde gå in på Internet.
Matilda kom förbi senare med sin inflammerade fot och vi fikade lite medan vi tittade på So You Think You Can Dance.
Skulle ju på Rappestads Styrelsemöte idag med det blev inställt. Jävla snö.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men troligtvis så får jag väll städa.
Woops, min tredje rätt på Café World ruttnade visst. Jag är inte så bra på att komma ihåg dem xD
Slänger in en outfit innan jag drar.
Puss!
idag såsar jag runt i vanlig svart långärmad från H&M och Second Skin Jeans från BikBok
Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2010-02-20 @ 14:57:18
RSS 2.0