Fängelse för Tom i 5 år!?

Jag är jävla sur nu!

Han är en förebild för miljoner av fans, en tonårsidol och tjejfavorit, men snart måste Tom Kaulitz (20) från Tokio Hotel infinna sig i rätten.
BILD fick veta: Åklagaren i Hamburg väcker åtal mot Tom Kaulitz (20) för misshandel.
Bakgrund: Omkring kl 23:15 den 15 april hamnade Tom i konflikt med ett tjejgäng på bensinmacken Aral i Hamburg. Det ledde till bråk.
Efter en diskussion släckte en av tjejerna en cigarett mot Kaulitz sportbil (Audi R8). Musikern ska då ha klivit ur bilen och slagit till den franska tjejen.
Bandet försvarade sig då mot de fyra medlemmarna i tjejgruppen, som kallar sig "Les Afghanes on Tour", och som ska ha trakasserat bröderna Kaulitz privat under mer än ett år.
En insiderkälla attackerar de 20-25-åriga tjejerna och säger till BILD: "De ville medvetet provocera killarna, planerade attackerna och kastade ägg på deras bilar. De gjorde det bara för att Perrine, en av tjejerna, absolut ville ligga med Tom."
Tokio Hotels manager David Jost sa igår till BILD: "Vår senaste ställning i detta är att det inte kommer att leda till åtal."
Men enligt den information BILD har fått måste Tom nu förbereda sig på ett åtal. Om han skulle bli dömd, hotas han av upp till fem års fängelse.









OM
han hamnar i fängelse VILKET INTE FÅR HÄNDA:
1. inget Tokio Hotel på fem år
2. HUR FAN SKA BILL KLARA SIG UTAN TOM I 5 ÅR? De klarar knappt att vara utan varran i en dag!



(L)
Vi finns för dig Tom!

Livet är inte dagarna som passerar. Det är dagarna du minns.
2009-12-09 @ 17:20:05

Kommentarer
Postat av: charlotte

han kan till 99% inte få fängelse.

2009-12-19 @ 21:24:28
URL: http://phantomrider.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress (syns bara för mig!)

Din bloggadress:

Your words:

Trackback
RSS 2.0